ONLINE MASTERCLASS

HUID & HORMONEN

HERKEN JIJ DEZE SYMPTOMEN?

Je huid wordt steeds droger
Je huid voelt slapper
Je huid is onrustig
Er komen ineens pukkeltjes opzetten
Je hebt last van acne
Je hebt last van eczeem
Je mist een gezonde glow
Je huid begint te verouderen

Laat mij je dan helpen met deze masterclass, waarin ik je in deze video’s vertel hoe je door middel van onder andere een goede hormoonbalans en de juiste voeding en supplementen de mooiste versie van jezelf kunt worden.

Binnen 30 dagen zie je al verschil!

Vraag deze masterclass aan en zie het verschil binnen 30 dagen!

Bestel nu en krijg direct toegang tot de Masterclass!

WAT JE LEERT IN DEZE MASTERCLASS

In deze online masterclass leer je welke hormonen het meest effect hebben op je huid.

Je leert hoe je je hormonen het best in balans kunt brengen, zodat je huid en/of eventuele huidklachten verbeteren.
Daarnaast geef ik je in deze online masterclass de juiste voedingsadviezen en deel ik mijn persoonlijke supplementen en kruiden tips voor een mooiere huid).

Bonus #1

Als bonus laat ik je zien hoe ik mijn speciale Glow Skin-smoothie maak!

Bonus #2

Om het resultaat en je vorderingen zelf te kunnen terug zien is het raadzaam om een eetdagboek bij te houden. Ik wil je dus vragen om 30 dagen lang een eetdagboek bij te houden. Hiervoor ontvang je gratis een digitaal eetdagboek waarin je dagelijks kunt noteren wat je eet en drinkt, maar ook hoe je je na iedere maaltijd of tussendoortje voelt, hoe je huid eraan toe is en hoe je darmen voelen.

NA DEZE MASTERCLASS

wordt je huid rustiger
is je huid minder droog
heeft je huid een mooie glow
verdwijnen je pukkeltjes
zie je er jeugdiger uit
krijgen je ogen en je haren hun glans weer terug

ONLINE MASTERCLASS

HUID & HORMONEN

Bestel nu en krijg direct toegang tot de Masterclass!

ONLINE MASTERCLASS

HUID & HORMONEN

€25,-

Prijs is incl. btw

Bestel nu en krijg direct toegang tot de Masterclass!

ONLINE MASTERCLASS

HUID & HORMONEN

€25,-

Prijs is incl. btw

ONLINE MASTERCLASS

HUID & HORMONEN

€25,-

Prijs is incl. btw

Bestel nu en krijg direct toegang tot de Masterclass!

WERKWIJZE ONLINE MASTERCLASS

Nadat je de masterclass hebt aangevraagd ontvang je per mail een bevestiging en de link naar de online masterclass. Hou dus je mailbox in de gaten.

Ontvang je geen mail? Check dan je spambox even, want het komt wel eens voor dat de mail daarin belandt.
Nog steeds geen mail? Stuur dan een berichtje naar anita@vivhealthacademy.nl

WERKWIJZE ONLINE MASTERCLASS

Nadat je de masterclass hebt aangevraagd ontvang je per mail een bevestiging en inloggegevens.
Want voor deze online masterclass krijg jij exclusief toegang tot mijn online Viv Health Academy!

Hou dus je mailbox in de gaten.
Ontvang je geen mail? Check dan je spambox even, want het komt wel eens voor dat de mail daarin belandt.
Nog steeds geen mail? Stuur dan een berichtje naar anita@vivhealthacademy.nl

Wil jij ook de mooiste versie van jezelf worden?
Deze masterclass helpt jou daarbij!

Bestel nu en krijg direct toegang tot de masterclass.

Wie ben ik?

Mijn naam is Vivian Reijs. Als orthomoleculaire voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro immunologie therapeut in opleiding en founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl is het is het mijn grootste missie om jou en zoveel mogelijk andere vrouwen te mogen helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Mijn hart maakt een sprongetje als ik hoor dat iemand van haar klachten verlost is.

Daarom deel ik natuurlijk ook via vivonline.nl dagelijks tips en tricks hoe je de gezondste, meest blije en gebalanceerde versie van jezelf kunt worden. Wekelijks ontvang ik cliënten in mijn praktijk, die ik persoonlijk begeleid met hun hormonale en lichamelijke klachten. Wat ik een feestje vind om te doen.

Maandelijks organiseer ik een masterclass, waar ik je alles vertel over hormonen en hoe we onze klachten te lijf kunnen gaan en ons lichaam zelf weer kunnen laten herstellen allemaal onder het genot van het lekker gezond hapje en drankje.

Maar als je de deur niet uit wilt kun je dus ook lekker thuis nog meer leren over je hormonen met mijn online programma’s.

Via social media kun je me volgen op Instagram en Facebook.

Met gezonde groet,

Vivian

Wie ben ik?

Mijn naam is Vivian Reijs. Als orthomoleculaire voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro immunologie therapeut in opleiding en founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl is het is het mijn grootste missie om jou en zoveel mogelijk andere vrouwen te mogen helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Mijn hart maakt een sprongetje als ik hoor dat iemand van haar klachten verlost is.

Daarom deel ik natuurlijk ook via vivonline.nl dagelijks tips en tricks hoe je de gezondste, meest blije en gebalanceerde versie van jezelf kunt worden. Wekelijks ontvang ik cliënten in mijn praktijk, die ik persoonlijk begeleid met hun hormonale en lichamelijke klachten. Wat ik een feestje vind om te doen.

Maandelijks organiseer ik een masterclass, waar ik je alles vertel over hormonen en hoe we onze klachten te lijf kunnen gaan en ons lichaam zelf weer kunnen laten herstellen allemaal onder het genot van het lekker gezond hapje en drankje.

Maar als je de deur niet uit wilt kun je dus ook lekker thuis nog meer leren over je hormonen met mijn online programma’s.

Via social media kun je me volgen op Instagram en Facebook.

Met gezonde groet,

Vivian

MIJN WHY

Ik worstelde zelf op jonge leeftijd met allerlei hormonale klachten. PMS, schildklierklachten, vermoeidheid en vruchtbaarheidsproblemen. Daardoor raakte ik zo geïnteresseerd in de werking van de hormoonhuishouding dat ik jaren geleden begonnen ben met me in hormonen te verdiepen en diverse opleidingen te volgen. Met als gevolg dat ik naast ervaringsdeskundige en officieel orthomoleculaire voedingstherapeut ook hormoontherapeut ben.

Mijn doel is om zo veel mogelijk vrouwen te helpen om hun hormoonhuishouding te herstellen. Zodat je jouw energie, figuur, humeur, seksdrive en vruchtbaarheid, gezonde spijsvertering en gezond gewicht terug krijgt. En je dus weer de beste, leukste en vitaalste versie van jezelf wordt.

Wil jij ook verschil zien binnen 30 dagen?

Bestel nu en krijg direct toegang tot de Masterclass!

© Vivian Reijs | Viv Health Company
De gehele inhoud van deze academie is onderhevig aan auteursrecht met alle rechten voorbehouden. 
Met gemaakt door Anita Faber